Beranda > Uncategorized > Ngakak

Ngakak

Guyon tanggal tuwek

 

img_20180904_175017-709475558.jpgKasno ngakon anake paijo, kon tuku coca cola…
Kasno : “Jo…tuku coca cola le….”
Paijo : “Piro pak tukune….?”

Karo njupuk duit Kasno nyedaki Paijo….
Kasno : “ki tuku coca cola kanggo bapak, ibu, mbakyumu, karo koe dewe….dadine piro coca colane…?”
Paijo : “Telu pak….!”

Kasno kaget…
Kasno : “Lehmu sekolah ki genah po ra to….!rene…! Baleni neh…! wes klas 5 etung etungan ra jelas!”
Karo rodo sengol Kasmin mbaleni,
Kasno : “tuku coca cola kanggo bapak siji, ibu siji, mbakyumu siji, kowe siji…, piro dadine….”?
Paijo : ” telu pak…..!”
Kasno : “Nang sekolahan diwulang matimatika po ra to….?”

Kasno muring-muring, Paijo mulai mewek.
Kasno : “Rungokno yo gatekne…!”
Kasno nulis nang kertas karo diengeti Paijo.

Kasno : “Bapak coca colane siji, ibumu siji, mbakyumu siji, kowe siji….dadine coca colane piro…?”
Paijo : “Telu pak….!”

Kasno : “Jabang bayi….guoblok….piro dadine…?”
Karo nangis,
Paijo : “telu pak….aku *Sprite*…!”

Kasno nggeblak…!

Iklan
Kategori:Uncategorized
  1. Belum ada komentar.
  1. No trackbacks yet.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: